~ Zonja Z ~

Dhimbja e dashurisë

(mesazh për Zonjën Z)

 

Dhimbja e dashurisë.

Gërryen nga brenda.

Tejpërtej dhe drejt e në qendër të shpirtit.

Gërryen dhe nuk di të ndalet.

I kapërcen edhe kufijtë e çmendurisë.

Dhe përsëri nuk pushon.

Merr zjarr si një flakë e amshimit.

Digjet nga asgjëja dhe të shkrumbon në asgjë.