~ Zonja Z ~

Ky libër nuk është imi.

Është i Z-së dhe i mendimeve të saj.

Janë mesazhe, letra dhe shënime që ia kemi dërguar njëri-tjetrit. Mendime që i kemi ndarë bashkë në kulmin e intimitetit, atëherë kur dëshirat e epshet ia linin vendin ekstazave të shpirtit.