~ Zonja Z ~

Ylli

(mesazh për Zonjën Z)

 

Ti je një yll në kërkim të qiellit.

Aty ku do të mund të shkëlqesh e qetë dhe e lirë prej trazimit të atyre që u prish punë drita jote.

Prandaj edhe sonte lutem që ky qiell të jem unë.

Ta dëshmoj se jam i denjë për dashurinë tënde.