~ Zonja Z ~

Një fjali e vetme

(shënim i shkurtër i Zonjës Z)

 

Meshkujt shqiptarë!

T’i duash deri në urrejtje.

Dhe më pas, në vorbullën e inatit dhe të zhgënjimit, ta bindësh veten se mund t’i dashurosh përsëri.